Συμπλοκές και ναζιστικοί χαιρετισμοί – Δείτε τις φωτογραφίες
tselsiΕκτεταμένες ζημιές και επεισόδια προκάλεσαν τουλάχιστον 400 οπαδοί της Τσέλσι που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Παρίσι για να στηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Όπως γράφει η Daily Mail, οι οπαδοί τα έσπασαν στο κέντρο του Παρισιού, προκαλώντας ζημιές σε καφέ και μαγαζιά, πριν το ματς, με επίκεντρο το δρόμο Rue St Denis.

Οι οπαδοί εθεάθησαν να χαιρετούν ναζιστικά και να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα πριν επιτεθούν σε οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

Οι μικροί δρόμοι γέμισαν γρήγορά μαύρο καπνό.

Οι Βρετανοί οπαδοί έπιναν το απόγευμα έξω από παμπ της περιοχής πριν μετακινηθούν σε άλλη, όπου και άρχισαν οι συμπλοκές.

Περίπου εκατό Βρετανοί κατέβηκαν το δρόμο Rue St Denis προς τον Σηκουάνα προκαλώντας καταστροφές στο πέρασμά τους: τραπεζοκαθίσματα βρέθηκαν στον αέρα, παράθυρα και τζάμια έσπασαν ενώ θαμώνες άλλων καφέ δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια.

Η Τσέλσι είχε επισήμως 2.000 εισιτήρια του αγώνα αλλά πολλές χιλιάδες οπαδοί μετέβησαν στο Παρίσι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, 300 χούλιγκαν της Τσέλσι μπήκαν στη Γαλλία μέσω Βελγίου ενώ στην περιοχή St Denis υπήρξαν και σοβαροί τραυματισμοί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως περίπου 100 φανατικοί οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμαίν είχαν βάλει τους οπαδούς της Τσέλσι στο στόχαστρο και πως είχαν κανονιστεί «ραντεβού για ξύλο».

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.