Mάχονται για μια θέση στα ημιτελικά
champion LeagueΣτην πρώτη μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League ρίχνονται απόψε τέσσερα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμένη υποδέχεται την Τσέλσι ενώ στη Μαδρίτη η Ρεάλ αντιμετωπίζει την περυσινή φιναλίστ, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Παρί μετά το 1-0 στην έδρα της Νις την Παρασκευή βρίσκεται μια ανάσα από τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος στη Γαλλία, ωστόσο, ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τους Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ και Ζερεμί Μενέζ.

Από την άλλη, η Τσέλσι μετά την ήττα με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο αποχαιρέτησε -κατά την εκτίμηση του Ζοσέ Μουρίνιο- τον τίτλο στην Αγγλία. Για τον αγώνα στο Παρίσι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους Σαμουέλ Ετό και Άσλεϊ Κόουλ, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μάτιτς και Σαλάχ.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητάει εξιλέωση για τον περυσινό αποκλεισμό από τον τελικό και παράλληλα την διασκέδαση των δυσμενών εντυπώσεων από τις δυο ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα που την έθεσαν εκτός διεκδίκησης τίτλου – τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αρμπελόα, Κεντίρα και Χεσέ, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μαρσέλο.

Από την άλλη, η Μπορούσια έχει χάσει ήδη και μαθηματικά τον τίτλο στη Γερμανία και εντός των συνόρων διεκδικεί την δεύτερη θέση πρωτίστως από την Σάλκε αλλά και το Κύπελλο. Αντιμετωπίζει ωστόσο πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Λεβαντόφσκι και οι τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Σμέλτσερ, Μπλαστσικόφσκι και Μπέντερ.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.