Είναι λιχούδα, κοινωνική και τεμπέλα!
sardelaΗ Σαρδέλα είναι η μασκότ του Ράδιο Αρβύλα και έχει τη δική της ιστορία και προσωπικότητα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανακάλυψε τη σκυλίτσα όταν ήταν μόλις 30 ημερών, στην παραλία των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης ένα κυριακάτικο πρωινό, τον Μάρτιο, πριν 14 χρόνια. Όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, άκουγε έξω από το παράθυρό του ένα επίμονο κλαψούρισμα. Βγήκε, την είδε και αμέσως την αγάπησε! Της έδωσε μια κούπα με γάλα και γρήγορα την πήγε στον κτηνίατρο.

Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι!

Πριν 9 χρόνια βγήκε για πρώτη φορά στο γυαλί, όταν ο παρουσιαστής δεν πρόλαβε να τη γυρίσει σπίτι πριν ξεκινήσει η εκπομπή! Από τότε εξοικειώθηκε με το περιβάλλον των στούντιο και κάθεται ήσυχη, παίζοντας με τα παιχνίδια της, παρόλο που γύρω της υπάρχει κόσμος, κάμερες και φασαρία!

Η Σαρδέλα είναι πολύ λιχούδα – πριν καιρό, όταν ο Σ. Παναγιωτόπουλος γύρισε από τη δουλειά, άνοιξε το φούρνο και το ταψί με τα γεμιστά ήταν άδειο! Τα είχε φάει εκείνη, χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος, η κουζίνα ήταν πεντακάθαρη! «Μπορεί να φάει μέχρι να σκάσει, γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτικός. Αποφεύγω να της δίνω μαγειρευτά και της ετοιμάζω μόνο ένα γεύμα με κροκέτες το απόγευμα», ενώ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο φαγητό ταβέρνας. «Τα καλοκαίρια, που πηγαίνουμε στην Αλόννησο, διανύει μόνη της μια απόσταση μισού χιλιομέτρου και ανηφορίζει προς τις ταβέρνες για να φάει κοψίδια» κι εκτός από τα κρεατικά τρελαίνεται και για τηγανητά καλαμαράκια.

Αγαπά να ξαπλώνει μπροστά στο τζάκι και να κάνει ηλιοθεραπεία, της αρέσουν οι βόλτες με το σκούτερ και τα παιχνίδια.

Όσο για το όνομά της; Ήταν η επικρατέστερη επιλογή ανάμεσα σε άλλα 70 υποψήφια ονόματα – για να μην ξεχαστεί το ότι βρέθηκε σε μια παραλία.

 trihes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.