Οξύτατη επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή

PIPILIΆστραψε και βρόντηξε η Φωτεινή Πιπιλή το πρωί της Δευτέρας. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γιώργος Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο.

Αναφερόμενη στη δήλωση Κακλαμάνη, ο οποίος ψήφισε “παρών” στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου, δηλώνοντας ότι έχει γαλουχηθεί με τις ιδεολογικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι “εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες”.

“Ε, όχι και οι Κακλαμάνηδες να μας κουνούν το δάχτυλο. Σαράντα χρόνια υπουργοί ήταν. Με τα σεα τους και τα μεα τους, τις σπατάλες και τα ρουσφέτια τους”.

“Λέει 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω (σ.σ ως ψήφους στην Αθήνα με το “παρών”) ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή”, τόνισε.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου είπε:

“Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, από τα πολλά ταξίδια του 2 χρόνια τώρα, ξέχασε τις ευθύνες του. Αφού ο ΓΑΠ έγινε αντιμνημονιακός, τότε μάλλον εγώ έφερα το ΔΝΤ και την τρόικα”…. “Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο”.

“Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση”, τόνισε για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.