Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής – Στις χωριστές γενικές συνελεύσεις θα κριθεί η πορεία των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών
FARMAKOIPOIOIΗ ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι πλέον γεγονός, με τις διατάξεις για τη λειτουργία των φαρμακείων να είναι πλέον νόμος του κράτους.

«Θα το αντιμετωπίσουμε με σκληρές κινητοποιήσεις. Ο νόμος πέφτει με άλλο νόμο. Θα τους αναγκάσουμε να πάνε στα τσακίδια», δηλώνει στο theTOC.gr ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος και επισημαίνει ότι «οι κινητοποιήσεις δεν σημαίνουν πάντα απεργία».

Σήμερα τα φαρμακεία είναι κλειστά στην Αττική. Ο κ. Λουράντος αναμένεται στις 11:00 να κάνει γνωστές τις θέσεις του στη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αναμένεται να κρίνει την πορεία των κινητοποιήσεων.

Και στην υπόλοιπη χώρα όπως δήλωσε ο πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάσης τα φαρμακεία έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ οι περαιτέρω κινήσεις τους θα καθοριστούν στη συνέλευσή τους στις 14:00.

Φωτογραφία : Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.