Μήνυμα στους παίκτες του για τη συνέχεια έστειλε ο τεχνικός του Ολυμπιακού
mitselΤην παρουσία τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο πρέπει να σκέφτονται οι παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με τόνισε ο Μίτσελ στη χθεσινή του συνέντευξη στο Novasports.

«Η έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο. Δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Διότι όποιος ποδοσφαιριστής πιστεύει πως βρίσκεται εδώ μόνο γι’ αυτή την περίοδο, κάνει λάθος», υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε πως «το να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Πρέπει να σέβεται τη φανέλα του, ανεξαρτήτως συνθηκών».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο 51χρονος προπονητής περιμένει να δει αλλαγή στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μίτσελ να δοκιμάσει πρόσωπα για τον επικείμενο πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στο φαληρικό γήπεδο.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Ισπανού, όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα επανέλθουν ο Ντομίνγκες και ο Εντινγκά. Από εκεί και πέρα, ο Σάμαρης έδειξε καλή εικόνα στους πρόσφατους αγώνες που έπαιξε ως βασικός και είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Μανιάτη στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, έδαφος φαίνεται πως κερδίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αφού ο 51χρονος τεχνικού έχει πολλά παράπονα για την εμφάνιση που είχαν ο Μανωλάς και ο Μαρκάνο στο ματς της Τρίπολης.

Τέλος, ο Σαβιόλα έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για τον παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.