Από 0-3 τελικά 3-3 στο Απόλλων-ΠΑΟΚ και ισπαλία για ΠΑΣ-Πανθρακικό
Ο Απόλλωνας κατάφερε να… κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε 3-0 στη Ριζούπολη αλλά τελικά έφυγε με το 3-3, που τον κράτησε ωστόσο μόνο δεύτερο στη βαθμολογία ύστερα από ην ολοκλήρωση της 30ής αγωνιστικής. Παράλληλα ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες», σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω χαλαζόπτωσης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ (26΄), ενώ για τον ΠΑΣ ισοφάρισε ο Τζημόπουλος (38΄).

Απόλλων-ΠΑΟΚ 3-3

Μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” προηγήθηκε 3-0 με τους Λούκας (16΄πεν., 27΄), Κατσικά (37΄), όμως η “Ελαφρά Ταξιαρχία” κατάφερε να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό με σκόρερ τους Πετρόπουλο (40΄πεν., 86΄) και Δεληζήση (45΄).

Η εικόνα του Απόλλωνα στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης μόνο σε ομάδα που παλεύει για την ύπαρξή της δεν παρέπεμπε. Από την άλλη, βέβαια, στάθηκε και άτυχος αφού έπεσε πάνω σε μια ομάδα που για περίπου 40 λεπτά ήταν βγαλμένη από τα όνειρα των οπαδών του. Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ άνοιξε στο 16΄ ο Λούκας με πέναλτι που κέρδισε ο Σπυρόπουλος από τον Δεληζήση.

Ο Λούκας «σέρβιρε» στον Κατσικά για το 0-2 στο 27΄, ενώ και πάλι ο Ισραηλινός με εκπληκτική μπαλιά βρήκε στην περιοχή τον Λούκας που πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 37΄.

Ολα αυτά τα δεδομένα, ανατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 40΄ ο Σπυρόπουλος ανέτρεψε τον Φαρινόλα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε με επιτυχία ο Πετρόπουλος μειώνοντας για τον Απόλλωνα, ενώ στο 45΄ ο Δεληζήσης με κεφαλιά έβαλε την “Ελαφρά Ταξιαρχία” ξανά στο παιχνίδι (2-3). Ξαφνικά ένα ματς που έμοιαζε “χαμένο”, έγινε ξανά ανοιχτή υπόθεση για τους γηπεδούχους.

Από το σημείο εκείνο όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Στο 62΄ ο Χούσεν απέτυχε να “σπρώξει” από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από (νέα) εξαιρετική προσπάθεια του Νάτχο, ενώ στο 67΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Πετρόπουλου ως οφσάιντ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΠΑΟΚ κρατούσε εύκολα τη μπάλα, έχασε κλασική ευκαιρία με τον Χούσεν στο 84΄ να καθαρίσει το ματς και τελικά ο Αντώνης Πετρόπουλος με κεφαλιά στο 86΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στις καθυστερήσεις, Κόρμπος και Χούσεν έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Γκόμες, Αργυρόπουλος (29΄ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (52΄ Τσοκάνης), Κόρμπος, Αρμπρόουζ (57΄ Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλντε, Κατσικάς, Νάτχο (89΄ Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Μάρτενς (62΄ Μαντούρο), Λούκας, Στοχ (73΄ Γεωργιάδης), Χούσεν

ΠΑΣ-Πανθρακικός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους «Ζωσιμάδες», στην αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Σε ένα ματς που διακόπηκε λόγω βροχόπτωσης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ιγκόρ (26΄), ενώ για τον ΠΑΣ ισοφάρισε ο Τζημόπουλος (38΄).

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος στους τελευταίους τρεις αγώνες δεν είχε «γευτεί» τη χαρά της νίκης, πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Ιγκόρ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, μετά από «τυχερή» πάσα του Μολίνα που κόντραρε στους αμυντικούς του ΠΑΣ, και με κοντινό πλασέ «νίκησε» τον Βελλίδη. Σε εκείνο το σημείο η βροχή που έπεφτε από το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων άρχισε να δυναμώνει, δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των παικτών. Στο 34΄ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λαμπρόπουλος, διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για 5 λεπτά λόγω χαλαζόπτωσης. Σχεδόν με την επανέναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ισοφαρίσει (38΄) με γυριστό σουτ του Τζημόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Μπαϊκαρά έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Λίλα. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία, με τον Ίλιτς να πιάνει το σουτ από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απέκρουσε. Στα εναπομείναντα λετπά ο ΠΑΣ πίεσε για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (56΄ Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Ακόστα (84΄ Γιάκος), Ιλιτς.

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπόου, Χρήστου, Ρομέου (90+5΄ Ζδράβος-Ρίζος), Μολίνα (74΄ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου, Ιγκόρ (90+2΄ Σαρακατσάνος).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.