Σε διάλογο που διέρρευσε στο Youtube
ΤΙΜΟΣΕΝΚΟΤον αφανισμό όλων των Ρώσων στην Κριμαία αλλά και την Ουκρανία ακούγεται να ζητά η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, που διέρρευσε στο Youtube.

«Αυτό που συνέβη ξεπερνά όλα τα όρια. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η Τιμοσένκο προσθέτοντας ότι «αν ήμουν εγώ ηγέτης δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πάρουν την Κριμαία».

Σε κάποιο άλλο σημείο η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας ακούγεται να λέει ότι χρειάζεται ακόμα και ο πυρηνικός όλεθρος κατά των 8 εκατ. Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.

Η ίδια η Τιμοσένκο παραδέχθηκε ότι το περιεχόμενο της συζητήσης που έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, είναι αληθινό εκτός από το κομμάτι του πυρηνικού ολέθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.