Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τιμοσένκο: Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους

25 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σε διάλογο που διέρρευσε στο Youtube
ΤΙΜΟΣΕΝΚΟΤον αφανισμό όλων των Ρώσων στην Κριμαία αλλά και την Ουκρανία ακούγεται να ζητά η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτς, που διέρρευσε στο Youtube.

«Αυτό που συνέβη ξεπερνά όλα τα όρια. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η Τιμοσένκο προσθέτοντας ότι «αν ήμουν εγώ ηγέτης δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να πάρουν την Κριμαία».

Σε κάποιο άλλο σημείο η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας ακούγεται να λέει ότι χρειάζεται ακόμα και ο πυρηνικός όλεθρος κατά των 8 εκατ. Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία.

Η ίδια η Τιμοσένκο παραδέχθηκε ότι το περιεχόμενο της συζητήσης που έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, είναι αληθινό εκτός από το κομμάτι του πυρηνικού ολέθρου.

This entry was posted on Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2014 at 21:13 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply