giannakop 1Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρίας ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στην 1η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOOD – EXPO που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2014 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ των Αθηνών.

Στο περίπτερο D07A’, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα της εταιρίας και συζήτησαν λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της επιχείρησης τους .

giannakop 2Κατά την διάρκεια της έκθεσης η εταιρία είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις με σημαντικούς αγοραστές από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία , τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη καθώς και να συμμετάσχει σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό-Ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο (DHW) όσον αφορά τις δυνατότητες ανάπτυξης των εξαγωγών ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στην Γερμανία.

giannakop 3

Τέλος για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε διεθνής συνάντηση η οποία έθεσε τις βάσεις για τη δυναμική είσοδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών στην τροφοδοσία των κρουαζιερόπλοιων .

giannakop 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.