Σήμερα οι κληρώσεις Champions League και Europa League

champion LeagueΣε μία κλήρωση τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε αυτές που θα γίνουν, ωστόσο, το μεσημέρι στη Νιόν για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Champions και του Europa League είναι δεδομένο πως η κληρωτίδα θα αναδείξει μεγάλα παιχνίδια για τον απλούστατο λόγο πως πλέον είναι αναπόφευκτο.

Η αρχή γίνεται στις 13:00 με την κλήρωση προημιτελικών και ημιτελικών Champions League. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα μπουν στην κληρωτίδα, δίχως περιορισμούς, αφού από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει «εμπόδιο» στο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 8 και 9 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 29 και 30 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας.

Στις 14:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση των αντίστοιχων φάσεων του Europa League. Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη. Κι εδώ δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα γίνουν 3 και 10 Απριλίου, ενώ των ημιτελικών στις 24 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο Τορίνο.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.