ΠΑΡΕΛΑΣΗΗ παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είναι “μηχανοκίνητη” και επειδή το ερώτημα για το κόστος είναι δεδομένο, πηγές του ΓΕΕΘΑ υποστηρίζουν ότι “έχουν ληφθεί μέτρα διατήρησής του σε χαμηλά επίπεδα , λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία”. Όπως υποστηρίζουν αυτές οι πηγές θα παρελάσουν μηχανοκίνητα μέσα τα οποία:

α. Βρίσκονται ήδη σε Κέντρα Εκπαιδεύσεως της Αττικής (πχ ΚΕΤΘ) και χρησιμοποιούνται στην προγραμματισμένη εκπαίδευση των νέων Ανθυπολοχαγών.
β  Έχουν προωθηθεί σε Μονάδες και εργοστάσια συντηρήσεως (εντός Αττικής) στο πλαίσιο προγραμματισμένων τεχνικών επιθεωρήσεων.

Οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων εντάσσονται στο εξαμηνιαίο πρόγραμμα πτητικής εκπαίδευσης – συντήρησης των ιπταμένων και δεν αποτελούν επιπλέον πτητικό έργο.

Υποστηρίζεται λοιπόν ότι το κόστος της συμμετοχής των μηχανοκίνητων μέσων διατηρήθηκε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και καλύπτεται από τα συνήθη λειτουργικά κονδύλια των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Τι θα δούμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου; Ιδού:


onalert

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.