Εναλλακτικές χρήσεις για τα προϊόντα που ήδη διαθέτετε
mustika oikonomi9kaΑν το ταμείο είναι μείον αυτά τα μυστικά θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την ομορφιά σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Μην ξοδεύεστε σε κρέμα για τις παρανυχίδες: Χρησιμοποιείστε μια κρέμα ματιών.

Aντί να σπαταλάτε λεφτά σε κρέμες για τις παρανυχίδες, χρησιμοποιείστε τις ενυδατικές κρέμες για τα μάτια και θα αποκτήσετε τέλεια νύχια.

Μην ξοδεύεστε σε προϊόντα κατά του ξεθωριάσματος: Χρησιμοποιείστε ένα απλό conditioner.

Αν βάψατε μόλις τα μαλλιά σας, τότε το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ξεθωριάσει το χρώμα. Ένας σίγουρος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να κάνετε μια φορά το μήνα μια θεραπεία με conditioner. Αυτό θα βοηθήσει το χρώμα να κλειδώσει στα μαλλιά σας και ταυτόχρονα θα τα ενυδατώσει από την ταλαιπωρία με τη βαφή.

Μην ξοδεύεστε σε προϊόντα για μπούκλες: Χρησιμοποιείστε τα δάκτυλά σας.

Ποτέ μην βουρτσίζετε τις μπούκλες σας με βούρτσα. Αντίθετα ανοίξτε τες με τα δάχτυλά σας. Έτσι θα αποκτήσουν φυσική κίνηση χωρίς να χάνουν τον όγκο τους.

Μην ξοδεύεστε σε fillers: Χρησιμοποιείστε ένα μολύβι.

Αν έχετε λεπτά χείλη, μεγαλώστε τη γραμμή των χειλιών σας χρησιμοποιώντας ένα μολύβι σε nude απόχρωση. Βάλτε μετά το κραγιόν σας. Προσοχή όμως: μη μεγαλώσετε πολύ παραπάνω τη γραμμή των χειλιών σας.

Μην ξοδεύεστε σε κρέμας κατά της κυτταρίτιδας: Χρησιμοποιείστε ένα λεμόνι.

Κάντε έντονο μασάζ με μία λεμονόκουπα στα επίμαχα σημεία. Αφήστε το λεμόνι να δράσει για ένα 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό.

Το μυστικό

Έχουν σκάσει τα χείλη σας; Άστε τα lip balm στην άκρη και αλείψτε τα με μικρή ποσότητα μελιού ή πρόπολης. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά.

omorfamystika

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.