Τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα

Χρυσοβαλάντης ΑλεξόπουλοςΓια «αποστασία» και για «άθλια και προδοτική συμπεριφορά» κατηγορεί η ΚΟ της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Παράλληλα, τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, σημειώνοντας -σε σχετική ανακοίνωση- πως «έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή».

«Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι βουλευτές της ΧΑ δηλώνουν ότι καταδικάζουν «τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε» και υποστηρίζουν ότι «με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ’ όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών» που στηρίζουν το κόμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.