ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ: Το ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας δεν αφορά μόνο την Κοζάνη…

ΕΚΑΒΑξιότιμε κ.

Αυτή τη στιγμή μεθοδεύεται για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους απ το Δήμαρχο Κοζάνης και τον Περιφερειάρχη ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας. Επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι:

Το ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας (Π.Δ. 376 και 348) δεν αφορά μόνο την Κοζάνη, αλλά όλη τη ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και από άποψη Υγειονομικής κάλυψης, περισσότερο τις πιο απομακρυσμένες περιοχες. Επομένως θεωρώ ότι οποιαδήποτε σχετική απόφαση θα έπρεπε να ληφθεί μετά τη βάσανο συνολικής εκτίμησης . Φυσικά αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον την λεπτομερή ενημέρωση όλων των υπευθύνων φορέων όλης της Δυτ. Μακεδονίας, που δυστυχώς δεν έγινε.

Επί πλέον φοβάμαι πως υπάρχουν σκοτεινές πτυχές στην όλη υπόθεση και σύντομα το θέμα θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

Προς το παρόν επιδιώκω να συνειδητοποιηθούν απ τους αρμόδιους φορείς της κάθε περιοχής οι συνέπειες αυτής της υποβάθμισης πάνω στο επίπεδο της προσφερόμενης κάλυψης απ το ΕΚΑΒ πάνω στους συμπολίτες τους, και συνεπώς οι ευθύνες τους, ώστε να μήν αφήσουν ανεξέλεγκτους όσους αποφασίζουν για αυτούς , ελαφρά τη καρδία (και ίσως για ιδιοτελείς λόγους, εφ όσον ως τώρα δε δόθηκε καμιά επαρκής εξήγηση για τις ενέργειες τους).

Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ζητηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά απ τον κ. Μαλούτα πρώτα , προτού βέβαια ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΊ ΤΟ ΈΓΚΛΗΜΑ και παγιωθούν τα πράγματα. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός ενδιαφερόμενου.

ΖΗΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ. ΙΑΤΡΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ, email: zikont@hotmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.