πιστοριουςΑίμα στο μπράτσο του είχε ο Όσκαρ Πιστόριους μετά την δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ όπως κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο απόστρατος αστυνομικός.

Όπως μεταδίδει το BBC, το δικαστήριο έλαβε επίσης φωτογραφία του αθλητή που δείχνει ότι έχει αίματα στο σορτς που φορούσε.

Ο αστυνομικός είπε στο δικαστήριο ότι ακολούθησε ένα “μονοπάτι αίματος” ανεβαίνοντας τις σκάλες του σπιτιού όταν έφθασε στο σπίτι του.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης είπε ότι αποδεικτικά στοιχεία από την σκηνή της δολοφονίας -συμπεριλαμβανομένων οκτώ ρολογιών- χάθηκαν. Ο αστυνομικός είπε ότι έδωσε εντολές να βγουν φωτογραφίες των ρολογιών επειδή φαίνονταν ακριβά.

Είπε επίσης ότι βρήκε την πόρτα της τουαλέτας μέσα από την οποία δολοφονήθηκε η Στίνκαμπ κλειδωμένη. Υπογράμμισε ωστόσο ότι το κλειδί ήταν στην εξωτερική πλευρά της πόρτας ενώ ο Πιστόριους εξήγησε ότι βρήκε το κλειδί από μέσα όταν έσπασε την πόρτα.

Ανέφερε επίσης ότι βρήκε το πιστόλι με αίμα σε γκρι πετσέτα μέσα στο μπάνιο μαζί με ένα λευκό κινητό τηλέφωνο.

mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.