Έξω και ο Πρίντεζης, πρόβλημα ο Κόλινς εν όψει ΜπαρτσελόναΜετά τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα ούτε τον Γιώργο Πρίντεζη που συνεχίζει να πονάει στη μέση του.

Ο φόργουορντ των Ερυθρολεύκων δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το πρωί της Πέμπτης και έτσι δεν θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για τον σημερινό αγώνα  (22:00) για την 10η αγωνιστική της Ευρωγλίγκα.

Όπως ήταν γνωστό από την Τρίτη, ο Βασίλης Σπανούλης επίσης θα απουσιάσει αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, έχοντας ήδη χάσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Αρμάνι Μιλάνο.

Τη θέση Σπανούλη και του Πρίντεζη στην αποστολή πήραν οι Παπαπέτρου και Καββαδάς. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Μάρντι Κόλινς, ο οποίος δεν προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, αλλά θα πάει στη Βαρκελώνη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αγραβάνης, Χριστοδούλου και Μπέγκιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Καββαδάς.

Στο πλευρό των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα αναμένεται να βρεθούν και περίπου 100 φίλοι τωβν πρωταθλητών Ευρώπης.

Μπαρτζώκας: «Είμαστε… λιγότεροι»

«Είναι αντικειμενικά δύο πολύ σημαντικές απουσίες. Είμαστε λιγότεροι ποσοτικά και ποιοτικά. Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι στον όμιλο, γιατί παίζουμε με μια αήττητη ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση για να αντεπεξέλθουμε», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ερωτηθείς αν το παιχνίδι αυτό είναι «τελικός», απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι τελικός. Είχαμε σαν στόχο να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε, αλλά έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος».

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: «Πάμε στη Βαρκελώνη με απουσίες, αλλά με στόχο τη νίκη κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη και αήττητη, εμείς πάμε για να νικήσουμε.

»Για να καλύψουμε τις απουσίες πρέπει οι υπόλοιποι να δώσουμε το 100% με πολλή ενέργεια και θέληση. Δεν βλέπουμε μακριά, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα κάνουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Newsroom ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.