Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρεται στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
SAVVIDISΝαι χάρηκε από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν «πετάει» στα σύννεφα. Αυτό που θέλει και που επισημαίνει σε όλους στην ομάδα είναι ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για να μπορέσει να κλείσει η χρονιά με έναν αρκετά καλό τρόπο.

Η πρόθεσή του αυτή φάνηκε και σε δηλώσεις που έκανε στη Nova…

«Οχι απλά το σκέφτομαι, το θέλω. Το θέλω και το πιστεύω. Και προηγουμένως (σ.σ.: το βράδυ της Κυριακής) στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε, ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και μετά θα σκεφτούμε για το παρακάτω. Προσωπικά θα κάνω τα πάντα, ό,τι περνάει από τα χέρια μου, έτσι ώστε να φέρω στη Θεσσαλονίκη την κούπα», ανέφερε.

Το μεγάλο αφεντικό του ΠΑΟΚ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αναφέρεται στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα οδηγήσουν (τη νικήτρια ομάδα) στον τελικό του Απριλίου. Γνωρίζει καλά και το έχει περάσει σε όλη την ομάδα (συνεργάτες στη διοίκηση, προπονητές παίκτες, φιλάθλους) ότι ένας τίτλος θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον σύλλογο για μεγάλα πράγματα.

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.