ΠΡΩΤΙΑ Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπησηΠροβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση της Kappa Research, αφού προηγείται με 20,1% και ακολουθεί η ΝΔ με 17,6%. Τρίτο κόμμα, η Χρυσή Αυγή με 7,2%.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής», το ΚΚΕ ακολουθεί με 6,3%, το ΠΟΤΑΜΙ με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι ΑΝΕΛ με 3,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ λαμβάνει 2,2%.

Πάντως, ιδιαίτερα υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, που φτάνει το 23,4%, ποσοστό αρκετά υψηλό για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Όσον αφορά στην περιφέρεια Αττικής, στον πρώτο γύρο ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει 23,9% και ακολουθούν η Ρένα Δούρου με 18,6% και ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 12,2%.

Στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εάν ο κ. Σγουρός αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου θα επικρατήσει με ποσοστό 41%, ενώ αν αναμετρηθεί με τον κ. Κουμουτσάκο θα κερδίσει με 42,5%.

Σε περίπτωση που αναμετρηθούν η Ρένα Δούρου με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 38,7%.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.