mis Rusia 2014 7Νέα βασίλισσα ομορφιάς έχει από το Σάββατο η Ρωσία! Η 23χρονη Γιούλια Αλίποβα στέφθηκε Μις Ρωσία 2014 στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν  στο εντυπωσιακό Concert Hall του Barvikha Luxury Village, λίγο έξω από τη Μόσχα.

Πενήντα ρωσίδες καλλονές, ηλικία 18-23 ετών διαγωνίστηκαν στον τελικό, όμως το στέμμα φόρεσε η 23χρονη μελαχρινή από το Μπαλάκοβο, την ιστορική πόλη της περιφέρειας του Σαράτοφ, στις όχθες του Βόλγα. Τη στέψη έκανε η περυσινή νικήτρια, Μις Ρωσία 2013, Ελμίρα Αμπντραζάκοβα.

mis Rusia 2014 6 mis Rusia 2014 4 mis Rusia 2014 5 mis Rusia 2014 3 mis Rusia 2014 2 mis Rusia 2014 1

Εκτός από το διαμαντένιο στέμμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, η Γιούλια Αλίποβα έφυγε από το Barvikha Luxury Village με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και με χρηματικό έπαθλο αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων. Στα «καθήκοντα» της Μις Ρωσία 2014 είναι η συμμετοχή σε δεκάδες φιλανθρωπικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ στις υποχρεώσεις της είναι η εκπροσώπηση της Ρωσίας στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς για την Μις Κόσμος και την Μις Υφήλιος 2014.

Η λαμπερή τελετή έγινε στο περίφημο Concert Hall του Barvikha Luxury Village, το οποίο εγκαινίασε το 2008 με συναυλία του ο Ελτον Τζον, ενώ ακολούθησαν κι άλλα κορυφαία διεθνή ονόματα της μουσικής – κλασσικής αλλά και ποπ – όπως ο Πλάσιντο ΜΝτομίνγκο, ο Χοσέ Καρέρας, αλλά και ο Ενιο Μορικόνε, ο Αντρέα Μποτσέλι, ο Σαρλ Αζναβούρ, η Βανέσα Μέι και πολλοί άλλοι.

RIA Novosti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.