Η Huffingtonpost αυτή τη φορά φιλοξενεί άρθρο-αφιέρωμα στα επιβλητικά Μετέωρα, την πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στον ουρανό, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον τίτλο του άρθρου…
Τα Μετέωρα βρίσκονται μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα με τα επιβλητικά τους μοναστήρια να κρέμονται κυριολεκτικά στις άκρες των βράχων.

Η λέξη μετέωρος σημαίνει «αιωρούμενος στον αέρα» ή «στη μέση του ουρανού» ή πάνω από τον παράδεισο» σύμφωνα με το Getty, και προφανώς αυτοί οι άνθρωποι το εννοούν! Η πόλη αυτή είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό σημείο, αλλά επίσης μαγνητίζει και όσους δεν ασχολούνται τόσο με την θρησκευτική πλευρά, και είναι φυσιολάτρες.

Ο επισκέπτης μπορεί να ανέβει τα σκαλιά μέχρι τα μοναστήρια και μόλις ανέβει μπορεί να μετακινηθεί από μοναστήρι σε μοναστήρι με σχοινί.

Σίγουρα, αυτή η πατέντα μετακίνησης δεν είναι για όσους δειλιάζουν. Είναι ένα πανέμορφο σημείο και αν βρεθείτε στην περιοχή πρέπει να επισκεφθείτε.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Huffington Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.