Ανήμερα του αγώνα με την Μπενφίκα το Πειθαρχικό της Ομοσπονδίας θα εξετάσει την καταγγελία του Γιώργου Δώνη σε βάρος του ΠΑΟΚ …

ΔΩΝΗΣΠριν λίγες ημέρες η πλευρά του Γιώργου Δώνη, μόλις ενημερώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟΚ για την προσφυγή του στα ελληνικά δικαστήρια, είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΠΟ (την οποία κοινοποίησε και στην UEFA), με την οποία ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ γιατί κινείται εκτός καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Το πρωί της Τετάρτης (26/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα εκδικάσει το αίτημα του Έλληνα τεχνικού, αύριο(27/2), ανήμερα του αγώνα με την Μπενφίκα.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ προκύπτει ότι υπάρχει σφοδρή ενόχληση του Σαββίδη και των συνεργατών του για το τάιμινγκ της εκδίκασης της καταγγελίας, αλλά και για το γεγονός ότι η πλευρά Δώνη και η ΕΠΟ δείχνουν να έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.

Με βάση όλα τα παραπάνω, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ποια θα είναι η στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα (27/2) στην Πειθαρχική Επιτροπή. Θυμίζουμε, ότι πριν λίγες ημέρες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να “παγώσει” η οποιαδήποτε κύρωση από την ΕΠΟ μέχρι να γίνει η κυρίως δίκη και αναμένεται απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.