Νέα τηλεφωνική γραμμή για τους ασφαλισμένους σε λειτουργία-Κατάλογοι με συμβεβλημένους γιατρούς σε δημαρχεία και ΚΕΠ-Τελευταία μέρα για την υποβολή αίτησης για την ένταξη των γιατρών
EOPYYΟι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καλώντας πλέον στον αριθμό 210-3803470, θα μπορούν να ενημερώνονται για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών, τους οποίους θα μπορούν να επισκεφθούν. Στον ίδιο αριθμό θα μπορούν να βρουν και τους ελεγκτές.

Από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα τηλεφωνική γραμμή, η οποία λειτουργεί από τις 08:00-15:00.

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, έχουν σταλεί κατάλογοι σε όλους τους δημάρχους, με τους συμβεβλημένους γιατρούς του κάθε δήμου ξεχωριστά.

Ετσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν ποιος γιατρός θα τους εξυπηρετήσει τόσο από τα δημαρχεία, όσο και από τα ΚΕΠ, αλλά και από την ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΠΥΥ www.eopyy.gov.gr.

Σήμερα, ωστόσο, είναι η τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων από τους γιατρούς προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στο νέο φορέα υγείας, το ΠΕΔΥ.

Τα ιατρεία αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου με όσους γιατρούς αποδεχθούν την αποκλειστική απασχόληση.

Οσοι γιατροί υποβάλλουν αίτηση αλλά δεν κλείσουν το ιατρείο τους, όπως έχει κάνει σαφές ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης αυτόματα θα αποκλείονται από το σύστημα και θα χάνουν το δικαίωμα τους να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.