Σκυλιά κατασπάραξαν και διαμέλισαν 76χρονηΦρικτό τέλος είχε μία ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε για να μαζέψει χόρτα σε εξοχική τοποθεσία της Ερέτριας στην Εύβοια, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Κ.Κ. έφυγε από την κατοικία της με τα απαραίτητα αξεσουάρ αλλά καθώς δεν επέστρεψε, οι οικείοι της άρχισαν να την αναζητούν, όπως αναφέρουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.

Καθώς οι περιοχές τις οποίες προτιμούσε ήταν γνωστές, τις έλεγξαν διαδοχικά και τελικά την εντόπισαν μέσα σε οικόπεδο στην περιοχή Μύλοι.

Οι εικόνες που αντίκρυσαν πρώτα τα ανίψια της άτυχης 76χρονης ήταν αποτρόπαιες, καθώς δύο σκυλιά που βρίσκονταν εντός του οικοπέδου την είχαν κυριολεκτικά διαμελίσει, ενώ εμπόδισαν την προσέγγιση και όσων έφτασαν εκεί.

Αφού ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ασθενοφόρο, αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής φιλοωϊκής, ο οποίος τελικά πέτυχε να ναρκώσει το μεγαλύτερο από τα δύο αγριεμένα σκυλιά. Ετσι, έγινε δυνατή η περισυλλογή του πτώματος.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.