Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΒΕΛΛΗΣΜετά το πρόσφατο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανιώνιο, ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» – μεταξύ άλλων – στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε πως:

«Αν η ομάδα αυτή δεν είχε την ιστορία που έχει και αν δεν σεβόμουν τους άμοιρους οπαδούς της προσωπικά θα την σταματούσα από τώρα στο να παίζει στο πρωτάθλημα».

Σύμφωνα, όμως, με σημερινό δημοσίευμα του Goal, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μοιάζει αποφασισμένος να αποσύρει τον Απόλλωνα από το πρωτάθλημα και ο ίδιος να αποχωρήσει από τη διοίκηση του συλλόγου.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλείται κύκλους της διοίκησης, οι οποίοι ανέφεραν ότι πιθανόν να μην περιμένει ούτε καν να τελειώσει τη χρονιά, ενώ το περιβάλλον του τόνιζε ότι δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και έχει προγραμματιστεί Γ.Σ. της ΠΑΕ, ώστε να αποφασιστεί η στάση που θα έχουν στο μέλλον.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.