Το μυαλό στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα έχουν από σήμερα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚΔεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση στον ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη (3-0) επί του Πανθρακικού στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, και θέλουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή στη Λισαβόνα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε στο χθεσινό ματς από νωρίς κόντρα στην ακριτική ομάδα με… επιθετικές διαθέσεις για πάρει γρήγορα το «τρίποντο» και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, με τις οποίες θα κατάφερνε να σκοράρει.

Εκεί φάνηκε χρήσιμος ο Βούκιτς, ο οποίος ενώνει γραμμές, κινείται χωρίς την μπάλα, την «κουβαλάει» ουσιαστικά, τη μοιράζει σωστά και φυσικά βρίσκει τα αντίπαλα με ελάχιστες τελικές σε λίγο χρόνο.

Εκτός από τον Σέρβο, εξαιρετικός ήταν και ο Κάτσε που αρπάζει από τα μαλλιά τη δεύτερη ευκαιρία που πήρε. Μάλιστα, χθες πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, προτού πάρει το «όπλο» (δις) του ο Βούκιτς.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε εκτός ενδεκάδας για τέταρτο σερί ματς, ενώ τις επόμενες μέρες θα φανεί στις προπονήσεις της ομάδας τα πλάνα του Στέφενς για τον επαναληπτικό στην Πορτογαλία.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.