Θέλει νίκη για να μπει στα play offs

PANAUHNAIKOSΝίκη που θα τον φέρει σε τέτοια απόσταση από τον Αστέρα Τρίπολης ώστε να μπει με έναν βαθμό στα play offs θέλει ο Παναθηναϊκός. Τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στην ενδεκάδα.

Στόχος στο σημερινό (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο είναι η νίκη. Όμως αυτή πέρα από τρεις πόντους στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας θα αποφέρει και έναν-τουλάχιστον για την ώρα-στην ειδική που θα σχηματιζόταν αν ξεκινούσαν άμεσα τα play offs, καθώς η διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης θα αυξηθεί μετά τη χθεσινή του ήττα στους τέσσερις βαθμούς.

Οι «πράσινοι» επιζητούν το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, αλλά και την τέταρτη φετινή επικράτηση απέναντι στον Εργοτέλη, μετά από αυτή του πρώτου γύρου στο Παγκρήτιο (0-2) και αυτές για το Κύπελλο (2-1 και 0-1). Έτσι εκτός της βαθμολογική τους θέση θα «ενισχύσουν» και την ψυχολογία τους πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μέντες, που κάθε μέρα που περνά και δεν μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής. Εκτός είναι επίσης ο Μπαϊράμι που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Σίλντενφελντ θα είναι ο ένας στόπερ και ο άλλος ένας εκ των Ρισβάνη ή Τριανταφυλλόπουλου. Εφόσον επιλεγεί ο πρώτος, ο δεύτερος θα παίξει δεξί μπακ αντί του Σπυρόπουλου, ενώ αριστερός οπισθοφύλακας θα είναι και πάλι ο Νάνο. Ο Λαγός θα είναι αμυντικό χαφ έχοντας δεξιά τον Ζέκα κι αριστερά έναν εκ των Αμπέντ και Πράνιτς. Ο Ατζαγκούν θα βρίσκεται στην κορυφή του ρόμβου, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι Μπεργκ και Καρέλης.

Την 20μελή αποστολή συμπληρώνον οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης και Πέτριτς. Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί σε 90λεπτο και δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.