Ο Εργοτέλης «απέδρασε» με βαθμό από το ΛεωφόροΙσόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με ένα εξαιρετικό γκολ του Πράνιτς στο 20′, ενώ για την κρητική ομάδα ισοφάρισε ο Μπαντιμπανγκά στο 48′.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, με τους παίκτες του να είναι ορεξάτοι και να κυνηγούν το γρήγορο τέρμα που θα «έλυνε» τα πόδια τους για τη συνέχεια. Η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία έγινε στο 15΄, όταν ο Ζέκα έστρωσε τη μπάλα με κεφαλιά στον Μπεργκ κι αυτός με σουτ στην κίνηση την έστειλε πάνω απ’ την εστία του Εργοτέλη.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα εκπληκτικό τέρμα του Πράνιτς. Ο Κροάτης κινήθηκε από τα αριστερά και με ένα δυνατό σουτ από πολύ πλάγια θέση κατάφερε να νικήσει τον Στοΐκοβιτς και να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν καλή ευκαιρία στο 25΄, όταν μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Μπεργκ μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Στοΐκοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Εργοτέλη, καθώς στο 48΄ μετά από τραγική αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Λαγός δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μπαντιμπανγκά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα στη συνέχεια και είχε καλές στιγμές στο 65΄ με τον Νάνο, και στο δίλεπτο 71΄-72΄, όταν ο Πέτριτς αρχικά με σουτ και στη συνέχεια με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Εργοτέλης μπόρεσε και ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού, δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», που θα του έδινε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Ατρόμητο, που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης, Πράνιτς, Ζέκα, Σίλντενφελντ – Ιμπραϊμ, Πίτσος, Καρντόσο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (57΄ Αμπεϊντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66΄ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης (81΄ Κλωναρίδης), Πράνιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελέγιε, Τζανακάκης, Ιμπραϊμ, Καρντόσο, Μεχία, Μπαντιμπανγκά (89΄ Ρέντζας), Κούμπικ (77΄ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (+90΄ Γιοβάνοβιτς).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.