olympiakosΝαι ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη με μια καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, αλλά…!

Υπάρχει, ένα μεγάλο «αλλά» το οποίο ήρθε να μετριάσει την χαρά από το «τρίποντο» στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Ο τραυματισμός του Σαβιόλα!

Ο Αργεντινός άσος ένιωσε ενοχλήσεις στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης και ζήτησε άμεσα αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για πρόβλημα στον ορθρό μηριαίο που θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σέποβιτς ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Σαβιόλα και πέτυχε τρία τέρματα! Το πρώτο γκολ του Μασάντο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ορεξάτος ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι, εμφανώς «ανεβασμένος» από το πάθος των οπαδών του το οποίο «ξεχείλιζε» τις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι ξεκάθαρες εντολές του Σα Πίντο για πίεση αρκετά ψηλά προβλημάτισαν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η μπάλα δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει και να φτάσει σωστά στους μέσους με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να προσπαθούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του Ρομπέρτο.

Σιγά-σιγά η πίεση… έπεφτε, οι παίκτες του Μίτσελ τη συνήθισαν και έτσι ο Ολυμπιακός άρχισε να πατάει την περιοχή του ΟΦΗ. Περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες από τον Κάμπελ, με τον Ιμπαγάσα να συνεχίζει να είναι θετικός όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Στο 28ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη καλή φάση στην εστία του ΟΦΗ. Ο Ιμπαγάσα έκανε την κάθετη στο Φουστέρ. Εκείνος με “τακουνάκι” έβγαλε μόνο του τον Σαβιόλα, ο οποίος από πλάγια θέση πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Έντεκα λεπτά αργότερα (39’) ήρθε το 1-0 με τον Ιμπαγάσα να αρχίζει και πάλι τη φάση. Ο αργεντινός έβγαλε στον κενό χώρο τη μπάλα προς τον Μασάντο. Ο Πορτογάλος συνέχισε μόνος του μέχρι την εστία του ΟΦΗ και πλάσαρε σωστά!

Στο 42ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κάμπελ να «βγάζει» την ασίστ στον Σέποβιτς ο οποίος «νίκησε» εύκολα τον Φερνάντες.

Στους ίδιους ρυθμούς και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα στο 52ο λεπτό με τον Σέποβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Χολέβα από τα αριστερά.

Ο Σέποβιτς σκόραρε άλλη μια φορά, τρίτη για το παιχνίδι καθώς, στο 88ο λεπτό ήταν στην κατάλληλη θέση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (75’ Μπανούσης), Παπάζογλου, Ντουντού (57’ Κάλαϊτζιτς), Ζε Εντουάρντο, Σίσιτς (46’ Περογαμβράκης), Μακρής, Στάθης.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Μπανέιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανωλάς (57’ Μπονγκ), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Σαλίνο, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ (62′ Πελέ), Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (33’ Σέποβιτς)

Στον πάγκο: Μέγιερι, Πελέ, Παπάζογλου, Πέρες, Βέργος, Σέποβιτς, Μπονγκ.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Δημητριάδης, Τουμπακάρης.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.