Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ... λόγω Θύελλας στο ΜενίδιΤην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η ΑΕΚ σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής, με τη Θύελλα Ραφήνας να επικρατεί 1-0 στο φινάλε της αναμέτρησης και την Ένωση να «πληρώνει» την αδυναμία της να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και την ιδιαίτερα προβληματική εικόνα της στο δεύτερο μέρος.

Όπως αποδείχθηκε, λοιπόν, το γήπεδο του Μενιδίου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί «εχθρικό» για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Βάρης, αντιμετωπίζοντας, γνώρισε την πρώτη της ήττα στη σεζόν. Πέρα από την ιστορική νίκη, η Θύελλα πήρε και μια σημαντική, βαθμολογική ανάσα.

Έτσι, ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έμενε ως το τέλος, στις καθυστερήσεις η Θύελλα κέρδισε κόρνερ με την άμυνα της ΑΕΚ να αδρανεί και τον Μητρόπουλο, που είχε μπει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, να βρίσκει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βούρα.

Θύελλα Ραφήνας (Αρχοντάκης): Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας (86′ Πασάς), Γεωργατέλης (89′ Μητρόπουλος), Κατσούγκρης, Ραμπαβήλας (67′ Δημοσπύρος).

ΑΕΚ (Δέλλας):
Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (52′ Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής (52′ Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.