DIADIKTYO FACEBOOKΤο ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει μέχρι σήμερα το Facebook, ενώ από αυτά, τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια θα πρέπει να καταβληθούν σε μετρητά και τα υπόλοιπα 12 δισεκατομμύρια θα δοθούν μερισματικά σε μετοχές του Facebook.

Επίσης, αναμένεται να καταβάλει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές στους ιδρυτές και τους υπαλλήλους του WhatsApp, σε μια περίοδο τεσσάρων ετών, μετά το κλείσιμο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, το WhatsApp θα συνδέσει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και όπως είναι λογικό οι υπηρεσίες που αυτού του επιπέδου έχουν και την ανάλογη τιμή.
Επίσης, συμπλήρωσε οτι το WhatsApp είναι νούμερο ένα στο είδος του, με περισσότερους από 450 εκατ. χρήστες με το 70% να είναι ενεργοί σε καθημερινή βάση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει οτι η εφαρμογή αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, αφού πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ανοίγουν έναν λογαριασμό κάθε μέρα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.