Τραβηγμένη θεωρεί την αποβολή του Σέζνι ο Αρσέν Βενγκέρ – Δείτε την επίμαχη φάση
ΒενγκερΕυθύνες στον Νικόλα Ριτσόλι, αλλά και τον Άριεν Ρόμπεν, για τη φάση που έκρινε τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν (0-2) επιρρίπτει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί τραβηγμένο το πέναλτι που καταλόγισε ο Ιταλός ρέφερι και παράλληλα πως ο Ολλανδός εξτρέμ τον Βαυαρών εκμαίευσε το σφύριγμα.

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί χάσαμε σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Η αποβολή ‘σκότωσε’ το ματς και στο δεύτερο μέρος έγινε βαρετό το παιχνίδι για τους ουδέτερους φιλάθλους. Ο Σέζνι πήγαινε για την μπάλα, ακούμπησε λίγο τον Ρόμπεν κι εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Του το είπα κιόλας. Έχει την εμπειρία για να παίρνει το μέγιστο από μια φάση σαν αυτή. Είναι κρίμα, γιατί ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέχρι τότε», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Όσο για το χαμένο πέναλτι του Μεσούτ Εζίλ στο 0-0, είπε: «Σίγουρα τον επηρέασε στην απόδοσή του. Ήθελε πολύ να παίξει καλά και μετά την απώλεια του πέναλτι είχε κακή ψυχολογία και αυτό επέδρασε αρνητικά στην παρουσία του στο γήπεδο».

 sport-fm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.