Είχε βρεθεί νεκρός την Κυριακή εντός της οικίας του

Εξιχνίαση της δολοφονίας αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας η δολοφονία 54χρονου αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το πρωί, με τραύματα στο κεφάλι, εντός της οικίας του στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας και ένας 18χρονος έλληνας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα οι δυο δράστες αφού πήγαν στην οικία του 54χρονου, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ρούχου του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.