NODE  ND -ΝΟΔΕ- ΝΔΟ πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών ευχαριστούν θερμά τις εκατοντάδες των φίλων, των απλών αγωνιστών, των μελών και των στελεχών της Ν.Δ. που παρευρεθήκαν στην εκδήλωση της κοπής πίτας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, τους υφυπουργούς Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και Υγείας κα. Ζέτα Μακρή ,την Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και Βουλευτή Ιωαννίνων κα Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Μιχάλη Ταμήλο, τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Δακή και τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους:
Το μέλος της πολιτικής επιτροπής & περιφερειακό σύμβουλο κ. Ιωάννη Γιάτσιο.
Τους περιφερειακούς συμβούλους κα. Μαρία Τσακνάκη και κ. Δημήτριο Εμμανουηλίδη.
Τους Αντιδημάρχους & Δημοτικούς Συμβούλους.
Τους Προέδρους της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κ. Ευλαμπία Πρώϊου & Κατερίνης κ. Τάπρα Ηλία.
Τους πολιτευτές κα. Ευανθία Χατζηζήση – Γκαραβέλα & κ. Απόστολο Τσένη.
Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγ. Παύλου και πρώην Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια.
Τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιο Κακάλη.
Τους Εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων .
Επίσης ευχαριστούμε τον Υφυπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Γεώργιο Λουλουδάκη για τις ευχές που μας έστειλαν. Θα ήθελαν να ήταν κοντά μας αλλά ανειλημμένες υποχρεώσεις τους δεν τους το επέτρεψαν.
Και τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς για την υποστήριξη τους.

Οι μεστές ομιλίες των προσκεκλημένων η παρουσία και ο παλμός των αγωνιστών της παράταξής μας έδωσαν άλλη νότα και αίγλη στην εκδήλωσή μας. Σύγχρονη, ρεαλιστική πολιτική. Την πολιτική που χρειάζεται ο τόπος μας. Με την ελληνική περιφέρεια βρίσκεται στο κέντρο της πολιτικής μας. Αποδεικνύουν ότι έχουμε τις λύσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν χρόνια τους πολίτες. Η συνέπεια των πολιτικών θέσεων και των πολιτικών ενεργειών μας είναι δεδομένη.
Η απόφασή μας να επιφέρουμε τις θετικές αλλαγές που χρειαζόμαστε στη χώρα μας αμετάκλητη.

Η αποτελεσματικότητά μας επιβεβαιωμένη.
Μαζί συνεχίζουμε.

Τομέας Επικοινωνίας
Ν.Ο.Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.