«Θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο»

LASMEΝίκη με τον Ολυμπιακό κόντρα σε προβλήματα και άγχος, είναι το σύνθημα που δίνει στον Παναθηναϊκό ο Στεφάν Λάσμε. «Θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο», δήλωσε ο Γκαμπονέζος σέντερ.

Προέρχεται από τρεις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα, έχει αγωνιστικά προβλήματα και την πίεση για τη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει-σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε-να κάνει το καθήκον του στο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Top 16.

«Ο Ρόκο δεν είναι καλά, ο Τζέιμς έχει χτυπήσει, έχουμε κάποια προβλήματα που είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Γκαμπονέζος σέντερ. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο για την κατάταξή μας στον όμιλο, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς στη διοργάνωση. Ξέρω πως είναι ένα σημαντικό ματς για τον καθένα στην Ελλάδα, αλλά για μας είναι ακόμη ένα ματς στην Ευρωλίγκα και δεν ανησυχούμε περισσότερο. Κάθε παιχνίδι στη διοργάνωση θέλουμε να το κερδίζουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί το ντέρμπι, απάντησε: «Θα κριθεί στην άμυνα και ποιος θα το θέλει περισσότερο. Δεν μετράνε τόσο τα συστήματα, όσο το ποιος θέλει τη νίκη πιο πολύ».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Θέλουμε να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα κι εμείς από την πλευρά μας θα δείξουμε αυτό που κάνουμε πάντα».

sport-fm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.