http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2013/11/DSC02756-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΤο ντέρμπι ανάμεσα στους Διόσκουρους και τον Φοίνικα είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Κοζάνης φιλοδοξεί να πετύχει την 10η νίκη της επί ενός μεγάλου αντιπάλου ενώ με ενδεχόμενη νίκη του σωματείου της Λάρισας θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η διαφορά του πρωτοπόρου Φοίνικα από τους «διώκτες» του. Στον πρώτο γύρο πάντως η επικράτηση της θεσσαλικής ομάδας ήταν άνετη.

Στα άλλα παιχνίδια, οι Τιτάνες Παλαμά υποδέχονται τον Αστέρα Λάρισας και έχουν μοναδικό στόχο να επαναλάβουν την νίκη του πρώτου γύρου ενώ μια άλλη ομάδα του θεσσαλικού κάμπου η ΑΕΛ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Βόνιτσα προκειμένου να πετύχει την 7η νίκη της και να ανέβει από τα μέσα της βαθμολογίας.

Ο δεύτερος γύρος δεν ήταν και ο καλύτερος για τον Πρωτέα Γρεβενών κάτι που θέλουν πολύ να το αλλάξουν. Ο αγώνας μέσα στη Μακάμπη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ενώ σχετικά βατό αντίπαλο αναμένεται να έχει η Μεταμόρφωση Βόλου η οποία αγωνίζεται μέσα στην έδρα του Αριστοτέλη Φλώρινας.

Τέλος, σ’ έναν αγώνα με κίνητρο την επιβίωση η Καστοριά θα αντιμετωπίσει την Μελίκη με στόχο να ανατρέψει το 73-60 του πρώτου γύρου και όχι μόνο να ισοβαθμήσει με την αντίπαλο της αλλά αν μπορέσει να πάρει και τη διαφορά.

1ος Όμιλος Βορρά (14η αγων.)

Αλεξάνδρειο 18.00 Μακάμπη-Πρωτέας Γρεβενών, Ξέρας-Κοντογιάννης (Λαδόπουλος)

ΔΑΚ Φλώρινας (κθ) 18.00 Αριστοτέλης Φλ.-Μεταμόρφωση Β Τζιβελεκίδου-Γκέκας (Μερτζάνης)
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 Λάρισα-Βόνιτσα Μοσχοτόγλου-Τζιοπάνος (Βαρνάς)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κοζ.-Φοίνιξ Λάρ. Σιταρίδης-Δαμίγος (Βόντζας)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά-Μελίκη Φουτζήλας-Γαζέτας (Μπαταούλα)
Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλαμά-Αστέρας Λάρισας Τσιρτσιμάλης-Κατσιάνης (Τέγα)

infobasket

Star-fm.gr: Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στον πρώτο όμιλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.