ΟΑΕΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣΗ συγχώνευση του ΟΑΕΕ Ελασσόνας με τον ΟΑΕΕ Λάρισας δυστυχώς δημιούργησε μια δυσβάσταχτη καθημερινότητα για τους επαγγελματίες της Δεσκάτης Γρεβενών οι οποίοι ανήκαν στον ΟΑΕΕ Ελασσόνας.

Η εξυπηρέτηση των επαγγελματιών της Δεσκάτης από τον ΟΑΕΕ Λάρισας αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα, μετά το κλείσιμο της ΔΟΥ Δεσκάτης, για τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας αποπροσανατολίζοντάς τους πλήρως καθώς ενώ η εν γένει εξυπηρέτησή τους γίνεται από υπηρεσίες που εδρεύουν στην πόλη των Γρεβενών (ΔΟΥ, ΙΚΑ κ.α) για τις συναλλαγές τους με τον ΟΑΕΕ καλούνται να μεταβούν στη Λάρισα.

Η ανορθόδοξη, δαπανηρή, χρονοβόρα και εξαντλητική επίπτωση που είχε, ως προς τους επαγγελματίες της Δεσκάτης, η συγχώνευση του ΟΑΕΕ Ελασσόνας με τον ΟΑΕΕ Λάρισας παρακαλούμε να αποκατασταθεί άμεσα με τη μεταφορά των εγγεγραμμένων περιοχής Δεσκάτης στον ΟΑΕΕ Γρεβενών και όχι Λάρισας ώστε να εξασφαλιστεί πρωτίστως η υπόσταση των επαγγελματιών και να επανέλθει η ομαλότητα στην καθημερινότητά τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.