ARSH BARVN - ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΤο περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ελληνικής άρσης βαρών (κύπελο επιλέκτων) για το 2014 στην Πτολεμαΐδα, στην περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ που αποτελεί πλέον και δόγμα στη στροφή του αθλήματος στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποκέντρωση.

Το κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας φιλοξένησε τους καλύτερους Έλληνες πρωταθλητές. Σαράντα αθλητές και αθλήτριες, οι καλύτεροι, οι πιο δυνατοί στις κατηγορίες σωματικού βάρους όπου μετέχουν, έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν με στόχο υψηλές επιδόσεις, τη νίκη και το θέαμα.

«Προσπαθούμε να προσδώσουμε νέα χαρακτηριστικά στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα ώστε το φίλαθλο κοινό να απολαμβάνει καλύτερο θέαμα και υψηλού επιπέδου συναγωνισμό» λέει ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.

«Η ΔΕΗ είναι βασικός χορηγός της ομοσπονδίας μας και των αθλητών της στη προσπάθεια για αποκέντρωση και συνάμα συγκέντρωση της νεολαίας μας στα γυμναστήρια.

Η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και ο Δήμος Εορδαίας αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη θερμότητα τη διοργάνωση των επιλέκτων με τη συνεισφορά τους να αγγίζει τα ύψη»

Τη διοργάνωση χαιρέτησαν επίσης ο Αρθούρος Ζερβος (Πρόεδρος και Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ) Ευάγγελος Προκοπίδης (Πρόεδρος τεχνικής επιτροπής ΕΟΑΒ), ο Γεώργιος Δακής (Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας) , η Παρασκευή Βρυζίδου (Δήμαρχος Εορδαίας),ο Κίμων Στεριώτης (Διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ Α.Ε)

Δίπλα στους διαγωνιζόμενους βρέθηκε και ο ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Λεωνίδας Σαμπάνης εμψυχώνοντας και στηρίζοντας τους συμμετέχοντες ενώ νωρίτερα την Παρακευή, πραγματοποιήθηκε ημερίδα για το άθλημα της Άρσης Βαρών στο δημοτικό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας.

Το παρών διοργάνωση έδωσε και το diatrofi με τις συνεργάτιδες του Καλημέρη Ευσταθία και Μπάμπου Σοφία. Οι διατροφολόγοι μέτρησαν τα προαγωνιστικά ποσοστά λίπους σε αθλητές και αθλήτριες και συζήτησαν μαζί τους θέματα διατροφής που αφορούν την άρση βαρών.

Δείτε την εκδήλωση:

Video streaming by Ustream

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.