Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ραχήλ Μακρή: «Στη Δικαιοσύνη οι κανίβαλοι του μορφώματος της «δημόσιας» ραδιοφωνίας» (video)

8 Φεβρουαρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΣΙΟ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ

RAXHL MAKRH - ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΒΟΥΛΗ«Αντιλαμβάνομαι την πολιτική κριτική αλλά απορρίπτω τον κατευθυνόμενο πολιτικό κανιβαλισμό. Τα όσα προφανώς κατ’ εντολή Μαξίμου εξαπολύει το «δημόσιο» ραδιόφωνο σε βάρος βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πλέον θέμα εισαγγελέα. Επειδή σε αυτή τη λογική του κανιβαλισμού στόχευσαν και εμένα, προαναγγέλλω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον του παράνομου μορφώματος του δημόσιου «ραδιοφώνου» και φυσικά εναντίων των παπαγάλων που χρησιμοποιούν τα μικρόφωνά του.

Τέλος καταγγέλλω τον προεδρεύοντα της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής κ. Τραγάκη, ο οποίος μου έκλεισε τα μικρόφωνα και μου απαγόρευσε να καταγγείλω το γεγονός κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησής μου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τους παραδίδω στην κρίση του ελληνικού λαού».

Ακολουθεί ο σύνδεσμος του βίντεο από την συζήτηση στην Ολομέλεια της Επίκαιρης ερώτησης της κ. Ραχήλ Μακρή:

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

This entry was posted on Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2014 at 14:46 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply