Καλή η εμφάνισή απέναντι στον ΟΦΗ αλλά ο Στέφενς δεν πετά στα σύννεφα

STEFENSΑυτό που επιθυμεί ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα το έδωσε στους παίκτες του να το καταβάλουν στην ομιλία του στην χθεσινή προπόνηση είναι η σταθερότητα στην απόδοσή τους.

«Θέλω να συνεχίσουμε έτσι… Όπως παίξαμε με τον ΟΦΗ. Και στα επόμενα παιχνίδια χρειαζόμαστε τέτοιες εμφανίσεις. Είχαμε ισορροπία και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και πάντα σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα για να έχουμε μια σταθερή και καλή απόδοση», φέρεται να δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής στους παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται, την προσεχή Κυριακή, από τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια θα ταξιδέψει και πάλι (μεσοβδόμαδα) στην Αθήνα για τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα (για το Κύπελλο, μετά το 3-0 της Τούμπας), θα πάει στην Τρίπολη για το ματς με το φορμαρισμένο Αστέρα και μετά θα υποδεχθεί (στις 20 Φεβρουαρίου) την Μπενφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή η τετράδα των αγώνων θεωρείται αρκετά σημαντική για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, αλλά κυρίως για να σταθεροποιηθεί ο ΠΑΟΚ στα υψηλά επίπεδα της απόδοσής του.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.