Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014
eayg 5Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014, όπου συνάδελφοι και συμπολίτες διασκέδασαν μαζί σε μια κατάμεστη αίθουσα αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. ΔΑΚΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. ΠΑΛΑΣΚΑΣ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γρεβενών κ. ΓΙΑΤΣΟΣ και κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γρεβενών κ. ΤΣΕΝΗΣ, κ. ΤΖΑΧΑΝΑΣ, κ. ΤΣΙΑΡΣΩΤΗΣ και κ. ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. ΤΟΛΙΚΑΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΟΣ, οι νομικοί μας σύμβουλοι κ. ΜΗΛΙΟΣ και κ. ΤΣΟΥΜΕΛΑΣ, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου.

eayg 6 eayg 4 eayg 3 eayg 2 eayg 1

Εκ μέρους μας ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους παρευρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την όμορφη βραδιά δίνοντας μας δύναμη στην προσπάθεια που κάνουμε για μια καλύτερη αστυνομία και μια ακόμη καλύτερη κοινωνία.

eayg 5

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριγώνης   Κωνσταντίνος Λάχανος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.