Χαμηλά τα ποσοστά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

ΘεσσαλονίκηΛιγότερο θολή σε σχέση με άλλες μέρες είναι η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη αφού οι ευνοϊκές μετεωρολογικές συνθήκες οδηγούν στην καλύτερη διάχυση των ρύπων.

Βάσει των πρωινών (στις 7 το πρωί) μετρήσεων των σταθμών του δημοτικού δικτύου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης του δήμου Θεσσαλονίκης, οι ωριαίες τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 ήταν, 13 μg/ανά κυβικό μέτρο στο Επταπύργιο, 4 μg στην Τούμπα, 21 μg στην Λαγκαδά, 16 μg στην Εγνατία, 26 μg στη Μαρτίου και 14 μg στο δημαρχείο.

Σύμφωνα με το τμήμα περιβάλλοντος του κεντρικού δήμου και χθες τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ήταν χαμηλά. Η μέση, ημερήσια τιμή των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 που καταγράφηκε, χθες, ήταν, 36 μg/ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό του Επταπυργίου, 33 μg στο σταθμό της Τούμπας, 87 μg στο σταθμό της Λαγκαδά, 58 μg στο σταθμό της Εγνατίας, 41 μg στο σταθμό της Μαρτίου και 44 μg στο σταθμό του δημαρχείου.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.