Οι Αρχές απέρριψαν την αίτηση λόγω του ονόματός του
Χωρίς διαβατήριο ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη ΒρετανίαΤην έκδοση διαβατηρίου απαγόρευσαν οι Αρχές στον άντρα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία.

Ο άντρας δεν στερήθηκε το διαβατήριό του λόγω των πολλών τατουάζ, αλλά εξαιτίας του ονόματός του!

Αν και το «κανονικό» του όνομα ήταν Mathew Whelan, ο ίδιος πριν 4 χρόνια το άλλαξε σε… King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-Ite, δηλώνοντας έτσι σαφώς την αγάπη του προς τη δερματοστιξία.

Το 90% του σώματος του Body Art, όπως ονομάζεται για συντομία, είναι καλυμμένο από σχέδια. Η διαδικασία έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής 25.000 λίρες Αγγλίας στον άντρα.

Πριν λίγο καιρό, τού προσφέρθηκε μια δουλειά στο εξωτερικό, δουλειά που φυσικά έχει να κάνει με τα τατουάζ. Όταν όμως έκανε αίτηση ανανέωσης του διαβατηρίου, έλαβε ειδοποίηση πως το αίτημά του απορρίφθηκε, εξαιτίας του νέου του ονόματος.

Ο 34χρονος έχει αλλάξει το όνομά του δύο φορές, το 2007 και το 2009, με το τελευταίο να εμφανίζεται στην άδεια οδήγησης.

«Αυτό αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου. Θέλουν να βάλουν το όνομα γέννησης στο διαβατήριό μου. Αλλά αυτό δεν είναι πια το όνομά μου», λέει ο άντρας.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.