Οι... 9 του Εργοτέλη έφεραν το «διπλό» στη Νέα ΣμύρνηΟ Εργοτέλης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο με εννέα παίκτες αλλά ήταν η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρις στο γκολ του Διαμαντάκου στο 86΄, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ύστερα από αναγνωριστικό παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Λάζνικ ο Παντίδος αμαρκάριστος μπροστά από την αντίπαλη εστία αιφνιδιάστηκε και δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η «απάντηση» του Εργοτέλη ήταν μια εξίσου μεγάλη αλλά χαμένη ευκαιρία από τον Διαμαντάκο στο 22΄, καθώς στη σέντρα του Κούμπικ από αριστερά ο Λαμπρόπουλος «έστρωσε» άθελά του την μπάλα στον Διαμαντάκο, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε επί της γραμμής.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 43΄, με τον Κολοβό να σεντράρει αλλά τον Αραβίδη να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση, φάση που επαναλήφθηκε στο 57΄ με τον ίδιο παίκτη, στη σέντρα του Γιάννου.

Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μεχία αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 74΄ την άγουσα προς τα αποδυτήρια πήρε και ο Ρέντζας, που είδε δύο κάρτες σε 14 λεπτά από τον Κύζα.

Ο Εργοτέλης οπισθοχώρησε για να διαφυλάξει την ισοπαλία, αλλά στο 86΄ ο Διαμαντάκος «πάγωσε» την ούτως ή άλλως κρύα Νέα Σμύρνη σκοράροντας σε αντεπίθεση και δίνοντας ένα πανάκριβο τρίποντο στην ομάδα του, που πάντως ήταν τυχερή καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραβίδης «σημάδεψε» το δοκάρι.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Κόκκινες: 67΄ Μεχία (2η κίτρινη), 74΄ Ρέντζας (2η κίτρινη)

Κίτρινες:
Κούρντι, Λαμπρόπουλος – Μεχία, Διαμαντάκος, Κούμπικ, Ρέντζας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (87΄ Παναγιωτούδης), Παντίδος, Κουλουχέρης (76΄ Ντούνης), Λάζνικ, Αραβίδης, Γιάννου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόσο, Ιμπραΐμ, Ρέντζας, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (76΄ Κοζορώνης), Κούμπικ (70΄ Γιοβάνοβιτς), Χαντί, Διαμαντάκος (90΄+ Μπουχαλάκης).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.