Στην Ελλάδα και ο Νέλσον Βαλντές

Ολυμπιακός: Περνάει από ιατρικά ο Πέρες και υπογράφειΣτην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του 24χρονου Παραγουανού χαφ, που θα καλύψει το κενό του Βλάντιμιρ Βάις, αντί περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Το πενταετές συμβόλαιο του Πέρες με τη Βιγιαρεάλ έληγε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πέρες είναι ο δεύτερος Παραγουανός που φέρνει ο Ολυμπιακός σε διάστημα μιας ημέρας, αφού τα ξημερώματα έφτασε στην Ελλάδα ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος επίσης περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει και εκείνος το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βαλντές θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού για το επόμενο εξάμηνο από την Αλ Τζαζίρα, ωστόσο θα υπάρχει οψιόν αγοράς από την ομάδα του Πειραιά.

Όλα αυτά, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στο Λονδίνο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Φούλαμ, η οποία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό στα 15 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος να σπάσει τα κοντέρ είναι ο Κώστας Μήτρογλου φορώντας την φανέλα της Φούλαμ. Η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή επιθετικού αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 15 εκ. ευρώ που θα είναι η ακριβότερη Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Έτοιμος να σπάσει τα κοντέρ ο Μήτρογλου
Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές με τον λονδρέζικο σύλλογο τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου Έλληνα ποδοσφαιριστή κατέχει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για τον οποίο η Ντιναμό Μόσχας δαπάνησε 10 εκ το καλοκαίρι του 2005 προκειμένου να τον εντάξει στη δύναμή της.

Ακολουθεί η πορεία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στις “Λεωφόρους” της Μπουντεσλίγκα. Πιο συγκεκριμένα η μετακίνηση του καλαματιανού αμυντικού από την Βέρντερ Βρέμης στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κόστισε 9.5 εκ ευρώ πέρυσι το καλοκαίρι.

Το μέχρι στιγμής «χρυσό βάθρο» συμπληρώνει ο «Ολλανδός» από την Κρήτη ο Νίκος Μαχλάς. Το Κοπέλι τον Ιούλιο του 1999 κόστισε στον Άγιαξ 8.5 εκ ευρώ προκειμένου να αφήσει τη φανέλα της Φίτεσε και να μετακινηθεί στο Άμστερνταμ.

δολ, antinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.