Τι κατέθεσε η μητέρα του άτυχου κοριτσιού για τα γεγονότα

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Πακιστανού που κακοποίησε τη ΜυρτώΚάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε στο δικαστήριο της Σύρου η δίκη του πακιστανού Αχμέτ Βακά, που το καλοκαίρι του 2012 επιτέθηκε και κακοποίηση βάναυσα την 15χρονη τότε Μυρτώ στην Πάρο.

Ο δράστης ζήτησε συγγνώμη για ο,τι έκανε, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του δικαστηρίου.

Λίγο πριν τις 12.00 άρχισε να καταθέτει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού κυρία Μαίρη Κοτρώτσου η οποία περιέγραψε τα γεγονότα της Πάρου και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

«Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Εβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Πρησμένο και αυτό και ματωμένο.Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή. Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, όλο της το πρόσωπο ήταν σπασμένο. Τέσσερις μήνες μετά το συμβάν πήγα πάλι στο ίδιο σημείο! Ήθελα να το δω. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου. Παρόλο που έβρεχε τα βράχια είχαν ακόμα το αίμα του παιδιού μου! Εννέα φιάλες αίμα της χορήγησαν στο νοσοκομείο», σημείωσε η κυρία Κοτρώτσου.

Η μητέρα της άτυχης Μυρτώς όταν είδε τον δράστη να μπαίνει στην αίθουσα προσπάθησε να του επιτεθεί. Αστυνομικοί την συγκράτησαν και εκείνη επέστρεψε στη θέση της. «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα από την θεραπεία στο εξωτερικό, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι’ αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου» τόνισε η τραγική μητέρα.

Ισόβια και 25 χρόνια είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πακιστανό που κακοποίησε το καλοκαίρι του 2012 την Μυρτώ στην Πάρο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.