Η απόλυτη ανατροπή του Λεβαδειακού και το «ναυάγιο» του Αρη: 4-3 από 1-3

Η απόλυτη ανατροπή του Λεβαδειακού και το «ναυάγιο» του ΑρηΣυγκλονιστικό ματς έγινε στη Λειβαδιά με την τοπική ομάδα να κάνει εκπληκτική ανατροπή και από 3-1 που έχανε από τον Αρη μέχρι το 82ο λεπτό, τελικά να κερδίζει με 4-3. Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκε να επηρρεάστηκαν ιδιαίτερα από την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο σκόρερ τους Μπουγαΐδης, ενώ μεγάλη ευθύνη φέρει και ο τερμαρτοφύλακας της ομάδας, Γουναρίδης.

Πάντως ο Αρης, που παρέμεινε τελευταίος στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία…

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήταν γεμάτο από λάθη και για τις δύο ομάδες που όπως φάνηκε προσπαθούσαν να «μετρήσουν» αγωνιστικά τον αντίπαλό τους, πριν ρισκάρουν περισσότερο. Οι πρώτες καλές ευκαιρίες ήταν για τους γηπεδούχους στο 18΄ και στο 20΄, αλλά οι προσπάθειες των Κονέ και Ροζέριο αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο. Στο 30΄ στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. O Μπουγαϊδης τροφοδότησε τον Μπακασέτα, ο οποίος έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε όπως το πρώτο καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν από την αρχή επιθετικά, με τον Λεβαδειακό να πιέζει κυρίως και τον Άρη να προσπαθεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Στο 47΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερή τους ευκαιρία μέχρι τότε, όταν ο Ορτέγκα έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Καπό πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα οι «κίτρινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Μανιά, ο Μπακασέτας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Ο Λεβαδειακός δεν το έβαλε κάτω και στο 64΄ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν ο Κονέ σέντραρε από τα αριστερά ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, νικώντας τον Γουναρίδη. Στο 77ο λεπτό έγινε η φάση που ίσως και να έκρινε τον αγώνα. Ο Μπουγαϊδης τιμωρήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Παρόλα αυτά, ο Άρης με αντεπίθεση του Καμινιώτη και του Μανιά, κατάφερε να πάρει εκ νέου διαφορά δύο τερμάτων, με τέρμα του Μανιά στο 82΄.

Εκεί που όλα λοιπόν έδειχναν ότι ο Άρης θα έπαιρνε την τρίτη φετινή νίκη του, ο Λεβαδειακός αρχικά μείωσε σε 3-2 (84΄) με κοντινή κεφαλιά του Ιντζίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα (86΄), ο Κώτσιος σημείωσε το δεύτερο σημερινό του τέρμα και ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 3-3 με τα τρία τέρματά του να προέρχονται από κεφαλιές. Ο Άρης φάνηκε πολύ κουρασμένος και σαστισμένος στο τέλος, οι Βοιωτοί είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και στο 95΄ ο Βαρέλα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 4-3, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Λεβαδειακό.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Αρης για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Λεβαδειακός(Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Πετράτσι (80′ Βαρέλα), Κονέ, Γεωργίου (80′ Γιάντσης), Ορτέγκα, Μάρτινς (74′ Ιντζίδης), Καπό.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουναρίδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Μπουγαϊδης, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69′ Ηρακλής), Μανιάς, Μπακασέτας (80′ Κύργιας), Αγκάνθο (46′ Τάτος).

αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.