alepou-570

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Σκανδιναβία έχουν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων ζώων που παγώνουν μέσα στις λίμνες, στην προσπάθεια τους να βρουν φαγητό ή να περπατήσουν.

Ένα από τα τελευταία θύματα των πολικών θερμοκρασιών στο ζωικό βασίλειο ήταν μία αλεπού που βρέθηκε παγωμένη σε λίμνη της Σουηδίας. Επίσης πριν από λίγο καιρό, ένας φωτογράφος απαθανάτισε τα παγωμένα ψάρια μιας λίμνης στη Νορβηγία.

psaria-570

Την αλεπού βρήκε ο 26χρονος Τζέφερ Σάντστρομ που είχε πάει στη λίμνη για να κάνει πατινάζ. «Απ’ όσα μπορώ να δω, πιστεύω ότι ο πάγος έσπασε ενώ η αλεπού περπατούσε και έπεσε μέσα. Δεν μπορούσε να βγει και έτσι έμεινε εκεί με αποτέλεσμα να παγώσει», είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Μετά από αυτό δεν νομίζω ότι το πατινάζ στη λίμνη είναι και η καλύτερη ιδέα».

Η αλεπού και τα ψάρια δεν είναι τα πρώτα νεκρά ζώα, επίσης είχε βρεθεί και ένας παγωμένος τάρανδος σε λίμνη της Νορβηγίας.

tarandos-570

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.