Το THL T100s διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης 5 ιντσών

Οκταπύρηνο smartphone με κόστος κάτω των 230 ευρώΟι εποχές που το «made in China» συνεπαγόταν κακή ποιότητα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ειδικά στον χώρο της τεχνολογίας, οι Κινέζοι απορρόφησαν την τεχνογνωσία της Δύσης και τώρα βρίσκονται σε θέση να ρίχνουν στην αγορά αξιόπιστα προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Τρανταχτό παράδειγμα το THL T100s.

Πρόκειται για ένα dual SIM smartphone με οθόνη 5 ιντσών (1980×1080p) και επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, χρονισμένο στα 1,7GHz. Διαθέτει 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο που επεκτείνεται μέσω microSD και δύο κάμερες 13 megapixels μπροστά και πίσω! Και όλα αυτά με κόστος μόλις 229 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά).

Λειτουργεί σε περιβάλλον Android 4.2 και σύμφωνα με ανθρώπους που το έχουν πιάσει στα χέρια τους (και εμπιστευόμαστε τη γνώμη τους) είναι αρκετά στιβαρό και ποιοτικό στην κατασκευή του. Η μόνη μας ένσταση έχει να κάνει με την μπαταρία των 2.300mAh, η οποία αμφιβάλλουμε αν μπορεί να «θρέψει» αυτόν τον επεξεργαστή και μια οθόνη τέτοιας ανάλυσης για ένα συνεχές 24ωρο.

thegang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.