Συνεχίζεται η προβολή “Πέμπτη και 12”

Η Ζωή της Αντέλ (Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κανών):

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αμπντελατίφ Κεσίς με τους: Σαλίμ Κεσιούς, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Λεά Σεϊντού

Η ζωή της μαθήτριας Αντέλ θα αλλάξει όταν γνωρίσει την Εμά, μια δυναμική κοπέλα με μπλε μαλλιά, με την οποία θα ξεκινήσει μια μακροχρόνια, περιπετειώδη ερωτική σχέση.
Ακατάλληλη κάτω των 15 ετών
Συνοπτική κριτική από το athinorama.gr

Ο Γαλλοτυνήσιος σκηνοθέτης του «Κους Κους με Φρέσκο Ψάρι», με τη βοήθεια των δύο συγκλονιστικών πρωταγωνιστικών ερμηνειών, περιγράφει με σοκαριστικό ρεαλισμό όχι μόνο τις απρόοπτες διαδρομές της επιθυμίας και τους «άναρχους» νόμους της ανθρώπινης έλξης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι ταξικές διακρίσεις γεννούν εξουσιαστικές δομές, τραβώντας διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα γούστα, τις συμπεριφορές και τη μοίρα των ανθρώπων. Πρόκειται για από τις πιο αισθησιακές, ψυχολογικά συναρπαστικές και κοινωνικά διεισδυτικές ιστορίες κινηματογραφικής ενηλικίωσης, βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Κανών.
Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρα προβολής:
Απο Πέμπτη 23 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 26  Ιανουαρίου,
1 προβολή στις 21:00

Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15 ετων

Είσοδος κατόπιν υποδείξεως της ταυτότητας

 

Συνεχίζεται η προβολή της ταινίας: Πέμπτη και 12

Πέμπτη και 12

 

Κωμωδία 2013 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107′

Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Θανάση Τσαλταμπάση

Η ταινία ΠΕΜΠΤΗ & 12 είναι μία κωμωδία που αγγίζει μερικούς από τους  προβληματισμούς του σύγχρονου Έλληνα αλλά και τις φοβίες του.

Συμμετέχουν, εκτός των πρωταγωνιστών, πλήθος A-list guest stars όπως Κώστας Βουτσάς, Μαρία Καβογιάννη, Σμαράγδα Καρύδη, Τάσος Γιαννόπουλος, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη.

Η υπόθεση:

Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πραγματικά…άτυχος! Δεν του κάθεται τίποτα. Πάει για το καλό και πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεται μπλεγμένος. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να βρει γυναίκα και, όπως όλοι μας, δυσκολεύεται να βρει δουλειά. Μία ημέρα, πάνω στην απόγνωσή του, θα συναντήσει έναν άστεγο και θα ακολουθήσει τις συμβουλές του. Ως δια μαγείας θα βρει δουλειά η οποία όμως θα τον οδηγήσει πάνω στον …επικίνδυνα διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), η γυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτυ για την κόρη του, και εκεί οι μάσκες θα πέσουν…για όλους!

Δείτε το trailer:

Μέρες και ώρα προβολής:
Απο Πέμπτη 23 Ιαουαρίου έως και Κυριακή 26 Ιανουαρίου,
1 προβολή στις 18:30
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24620 85939 και 6987312515

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.